Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Playbook

The Playbook

22/09/2020 | Flixfilm

Se The Playbook på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jill Ellis, Patrick Mouratoglou, José Mourinho, Glenn 'Doc' Rivers
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Trænere med mesterskaber på CV'et deler deres personlige opskrift på succes i sportens verden og i privatlivet i denne reflekterende og inspirerende dokumentarserie.

The Playbook (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Playbook på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Playbook (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Playbook (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Playbook, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Playbook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar