Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Player

The Player

20/06/2019 | Flixfilm

The Player på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Robert Altman
Skuespillere: Tim Robbins, Greta Scacchi, Fred Ward
Spilletid: 124 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: For at redde sin fars firma fra konkurs, tvinges en rig, forkælet playboy til at gifte sig med en barsk kvinde, der er lige så ulykkelig over at skulle giftes med ham.

The Player havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Player på YouTube.Se The Player på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Player ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Player stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Player, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Player er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar