Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Player

The Player

20/06/2019 | Flixfilm

Se The Player på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Robert Altman
Skuespillere: Tim Robbins, Greta Scacchi, Fred Ward, Whoopi Goldberg
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: For at redde sin fars firma fra konkurs, tvinges en rig, forkælet playboy til at gifte sig med en barsk kvinde, der er lige så ulykkelig over at skulle giftes med ham.


Se The Player på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Player havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Player ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Player herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Player er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Player stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar