Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Players

The Players

15/07/2020 | Flixfilm

Se The Players på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Stefano Mordini
Skuespillere: Riccardo Scamarcio, Valerio Mastandrea, Laura Chiatti
Spilletid: 88 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Denne samling vignetter skildrer flere mænds besværligheder i deres håndtering af troskab og forhold med alt fra overdrevne løgne til sexede overraskelser.

The Players (De utro) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Players på YouTube.Se The Players på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Players (De utro) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Players stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Players, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Players (De utro) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar