Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Players

The Players

15/07/2020 | Flixfilm

Se The Players på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne samling vignetter skildrer flere mænds besværligheder i deres håndtering af troskab og forhold med alt fra overdrevne løgne til sexede overraskelser.


Se The Players på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Players (De utro) havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Players (De utro) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Players:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Players (De utro) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Players stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar