Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Playing Card Killer

The Playing Card Killer

09/06/2023 | Flixfilm

The Playing Card Killer på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: F. Javier Barroso, Beatriz de Vicente, Ángel Moya
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Et spillekort efterladt på et mordsted forbinder en række mord i denne dokumentarserie, som følger i sporet på en berygtet seriemorder, der terroriserede Spanien i 2003.Se The Playing Card Killer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Playing Card Killer (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Playing Card Killer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Playing Card Killer (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Playing Card Killer (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Playing Card Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Playing Card Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar