Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Playlist

The Playlist

13/10/2022 | Flixfilm

The Playlist på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gizem Erdogan, Edvin Endre, Christian Hillborg
Spilletid: N/A
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: I denne fiktive genfortælling sætter en svensk tech-iværksætter og hans makker sig for at ændre musikindustrien med en lovlig streamingplatform: Spotify.

The Playlist (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Playlist på YouTube.Se The Playlist på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Playlist (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Playlist (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Playlist, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Playlist er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar