Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pledge

The Pledge

27/05/2015 | Flixfilm

Se The Pledge på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Sean Penn
Skuespillere: Patricia Clarkson, Beau Daniels, Benicio Del Toro, Dale Dickey
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En politimand, der er tæt på at gå på pension, efterforsker sagen om mordet på en ung pige og lover forældrene, at han vil blive ved, indtil sagen er opklaret.


Se The Pledge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Pledge havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Pledge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Pledge:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Pledge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pledge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar