Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Polar Express

The Polar Express

11/11/2016 | Flixfilm

Se The Polar Express på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Robert Zemeckis
Skuespillere: Tom Hanks, Leslie Zemeckis, Eddie Deezen, Nona Gaye
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En hjertevarm fortælling om en ung dreng, hvis tro på julen bliver reddet, da han juleaften tager på en togrejse til Nordpolen.Se The Polar Express på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Polar Express (Polar-ekspressen) havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Polar Express (Polar-ekspressen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Polar Express:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Polar Express (Polar-ekspressen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Polar Express stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar