Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Polar Express

The Polar Express

01/11/2020 | Flixfilm

The Polar Express på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Robert Zemeckis
Skuespillere: Tom Hanks, Chris Coppola, Michael Jeter
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En hjertevarm fortælling om en ung dreng, hvis tro på julen bliver reddet, da han juleaften tager på en togrejse til Nordpolen.

The Polar Express (Polar-ekspressen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Polar Express på YouTube.Se The Polar Express på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Polar Express (Polar-ekspressen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Polar Express stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Polar Express, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Polar Express (Polar-ekspressen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar