Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Politician

The Politician

27/09/2019 | Ingen kommentarer

Se The Politician på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Overklassedrengen Payton har altid vidst, at han skulle være præsident. Men først skal han igennem det mest forræderiske politiske landskab af alle: high school.


Se The Politician på Netflix

Anmeldelse: The Politician - Sæson 1

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Politician (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Politician (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Politician herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Politician er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Politician (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar