Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Politician’s Husband

The Politician’s Husband

01/07/2014 | Ingen kommentarer

Se The Politician’s Husband på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ben Platt, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban
Spilletid: 42 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: David Tennant spiller en kabinetsminister, som kæmper med at affinde sig med, at hans kones politiske karriere begynder at overskygge hans egen.


Se The Politician’s Husband på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Politician’s Husband havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Politician’s Husband ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Politician’s Husband herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Politician’s Husband er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Politician’s Husband stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar