Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Politician’s Husband

The Politician’s Husband

01/07/2014 | Flixfilm

The Politician’s Husband på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ben Platt, Zoey Deutch, Lucy Boynton
Spilletid: 42 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: David Tennant spiller en kabinetsminister, som kæmper med at affinde sig med, at hans kones politiske karriere begynder at overskygge hans egen.

The Politician’s Husband havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Politician’s Husband på YouTube.Se The Politician’s Husband på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Politician’s Husband ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Politician’s Husband stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Politician’s Husband, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Politician’s Husband er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar