Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Polka King

The Polka King

12/01/2018 | Flixfilm

Se The Polka King på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Comedy, Drama, Music
Instruktør: Maya Forbes
Skuespillere: Jack Black, Jenny Slate, Jason Schwartzman, Jacki Weaver
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Fast besluttet på at slå igennem i USA trækker den polskfødte orkesterleder Jan Lewan sine fans ind i et pyramidespil i denne komedie baseret på virkelige hændelser.

The Polka King havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Polka King på Netflix
Læs anmeldelse af The Polka King

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Polka King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Polka King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Polka King, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Polka King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar