Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Polka King

The Polka King

12/01/2018 | Ingen kommentarer

Se The Polka King på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Maya Forbes
Skuespillere: Jack Black, Jenny Slate, Jason Schwartzman, Jacki Weaver
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Fast besluttet på at slå igennem i USA trækker den polskfødte orkesterleder Jan Lewan sine fans ind i et pyramidespil i denne komedie baseret på virkelige hændelser.


Se The Polka King på Netflix


Læs anmeldelse af The Polka King

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Polka King havde premiere på Netflix Danmark den 12. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Polka King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Polka King herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Polka King er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Polka King stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar