Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ponysitters Club

The Ponysitters Club

16/11/2018 | Flixfilm

Se The Ponysitters Club på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung hesteentusiast forsøger sammen med sine bedste venner at redde og rehabilitere dyr på sin families elskede ranch.


Se The Ponysitters Club på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Ponysitters Club (Dyrepassernes klub) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ponysitters Club (Dyrepassernes klub) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Ponysitters Club herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ponysitters Club (Dyrepassernes klub) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ponysitters Club (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar