Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Possession of Hannah Grace

The Possession of Hannah Grace

25/09/2020 | Flixfilm

Se The Possession of Hannah Grace på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Diederik Van Rooijen
Skuespillere: Shay Mitchell, Grey Damon, Kirby Johnson, Nick Thune
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Da en tidligere betjent får et job i et lighus, tager hendes nattevagt en uhyggelig drejning, da en ung piges hjemsøgte lig bliver indleveret.

The Possession of Hannah Grace havde premiere på Netflix Danmark den 25. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Possession of Hannah Grace på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Possession of Hannah Grace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Possession of Hannah Grace stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Possession of Hannah Grace, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Possession of Hannah Grace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar