Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Post

01/12/2019 | Flixfilm

The Post på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Drama
Instruktion: Steven Spielberg
Skuespillere: Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson
Spilletid: 116 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da en rivaliserende avis lander en stor historie, der beskriver en årtier lang dækning om Vietnam, som involverer præsidenten, står The Washington Post over for et valg.

The Post havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Post på YouTube.Se The Post på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Post ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Post stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Post, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Post er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar