Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Post

01/12/2019 | Flixfilm

Se The Post på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Steven Spielberg
Skuespillere: Meryl Streep, Tom Hanks, Sarah Paulson, Bob Odenkirk
Spilletid: 116 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Da en rivaliserende avis lander en stor historie, der beskriver en årtier lang dækning om Vietnam, som involverer præsidenten, står The Washington Post over for et valg.Se The Post på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Post havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Post ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Post er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Post stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar