Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pot Carriers

The Pot Carriers

12/02/2022 | Flixfilm

The Pot Carriers på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Peter Graham Scott
Skuespillere: Ronald Fraser, Paul Massie, Carole Lesley
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: James Rainbow har siddet inde i 12 måneder og forsøger nu at gengælde en medfanges hjælpsomhed ved at hjælpe ham med at undgå en længere straf.

The Pot Carriers havde premiere på Netflix Danmark den 12. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Pot Carriers på YouTube.Se The Pot Carriers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Pot Carriers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pot Carriers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pot Carriers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pot Carriers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar