Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Power of Few

The Power of Few

31/07/2014 | Flixfilm

Se The Power of Few på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Leone Marucci
Skuespillere: Christopher Walken, Q'orianka Kilcher, Christian Slater, Anthony Anderson
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Religiøse sammensværgelser, tilfældigheder og en smuglerring fra New Orleans samler fem helt forskellige personer og får dramatiske følger.

The Power of Few havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Power of Few på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Power of Few ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Power of Few stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Power of Few, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Power of Few er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar