Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Power of the Dog

The Power of the Dog

01/12/2021 | Flixfilm

The Power of the Dog på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance, Western
Instruktion: Jane Campion
Skuespillere: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons
Spilletid: 126 min
Land: United Kingdom, Canada, Australia, New Zealand, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: En dominerende, men karismatisk ranchejer gør alt for at intimidere sin brors nye kone og hendes teenagesøn – indtil en hemmelighed ser dagens lys.

The Power of the Dog havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Power of the Dog på YouTube.Se The Power of the Dog på Netflix
Anmeldelse: The Power of the Dog

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Power of the Dog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Power of the Dog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Power of the Dog, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Power of the Dog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar