Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls

01/05/2018 | Ingen kommentarer

Se The Powerpuff Girls på Netflix

Indspilningsår: 2016–
Genre: Animation, Action, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Amanda Leighton, Natalie Palamides, Kristen Li, Tom Kane
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Resumé: "Sukker, krydderier og masser af søde sager" er tilbage for at redde deres by fra de onde i denne genindspilning af den klassiske tegnefilmsserie.


Se The Powerpuff Girls på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Powerpuff Girls (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Powerpuff Girls (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Powerpuff Girls herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Powerpuff Girls er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Powerpuff Girls (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore