Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Powerpuff Girls

The Powerpuff Girls

01/05/2018 | Flixfilm

Se The Powerpuff Girls på Netflix

Indspilningsår: 2016–2019
Genre: Animation, Action, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nicolas Cantu, Kyla Rae Kowalewski, Amanda Leighton, Natalie Palamides
Spilletid: 60 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Handling: "Sukker, krydderier og masser af søde sager" er tilbage for at redde deres by fra de onde i denne genindspilning af den klassiske tegnefilmsserie.

The Powerpuff Girls (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Powerpuff Girls på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Powerpuff Girls (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Powerpuff Girls (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Powerpuff Girls, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Powerpuff Girls er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar