Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Precipice Game

The Precipice Game

15/06/2017 | Ingen kommentarer

Se The Precipice Game på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror
Instruktør: Zao Wang
Skuespillere: Ruby Lin, Peter Ho, Kim Scar, Yuexi Gai
Spilletid: 90 min
Land: China
Sprog: Mandarin
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: En ubekymret, ung kvinde deltager sammen med sin kæreste i en skattejagt på et krydstogtsskib, men ender hurtigt i en kamp for sit liv, da spillet udvikler sig.


Se The Precipice Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Precipice Game havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Precipice Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Precipice Game herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Precipice Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Precipice Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar