Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Presence

The Presence

01/07/2016 | Flixfilm

Se The Presence på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Tom Provost
Skuespillere: Mira Sorvino, Shane West, Justin Kirk, Tony Curran
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: I håb om at filme paranormal aktivitet bryder tre venner ind i et forladt slot, hvor en ond ånd snart hjemsøger dem med terror og galskab.


Se The Presence på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Presence havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Presence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Presence herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Presence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Presence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar