Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Prestige

The Prestige

25/03/2015 | Flixfilm

Se The Prestige på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson
Spilletid: 130 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: I desperate forsøg på at afsløre hinandens tricks begynder to tryllekunstnere at udføre stadigt mere risikable numre. Efterhånden får det dødelige følger.

The Prestige havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Prestige på YouTube.Se The Prestige på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Prestige ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Prestige stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Prestige, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Prestige er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar