Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Prestige

The Prestige

25/03/2015 | Flixfilm

Se The Prestige på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Christopher Nolan
Skuespillere: Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Piper Perabo
Spilletid: 130 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: I desperate forsøg på at afsløre hinandens tricks begynder to tryllekunstnere at udføre stadigt mere risikable numre. Efterhånden får det dødelige følger.


Se The Prestige på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Prestige havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Prestige ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Prestige herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Prestige er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Prestige stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar