Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Prestige

The Prestige

25/03/2015 | Flixfilm

The Prestige på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Christopher Nolan
Skuespillere: Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson
Spilletid: 130 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: I desperate forsøg på at afsløre hinandens tricks begynder to tryllekunstnere at udføre stadigt mere risikable numre. Efterhånden får det dødelige følger.

The Prestige havde premiere på Netflix Danmark den 25. marts, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Prestige på YouTube.Se The Prestige på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Prestige ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Prestige stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Prestige, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Prestige er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar