Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » The Price of Fairness

The Price of Fairness

30/05/2022 | Flixfilm

The Price of Fairness på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Alex Gabbay
Skuespillere: N/A
Spilletid: 76 min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Hindi, Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: Er det et bevidst valg, når vi støtter systemer, der fremmer ulighed, såsom Indiens kastesystem, eller har evolutionen gjort os egoistiske? Eksperterne giver et bud.Se The Price of Fairness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Price of Fairness havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Price of Fairness på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Price of Fairness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Price of Fairness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Price of Fairness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Price of Fairness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar