Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Prince & Me 4: The Elephant Adventure

The Prince & Me 4: The Elephant Adventure

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Prince & Me 4: The Elephant Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Brian A. Miller
Skuespillere: Jason Patric, Jessica Lowndes, Gia Mantegna, Bruce Willis
Spilletid: 93 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Da Danmarks Kong Edvard og Dronning Paige rejser til et fjernt rige, for at deltage i et bryllup opdager de, at bruden hader sin kommende mand.


Se The Prince & Me 4: The Elephant Adventure på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Prince & Me 4: The Elephant Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Prince & Me 4: The Elephant Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Prince & Me 4: The Elephant Adventure herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Prince & Me 4: The Elephant Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Prince & Me 4: The Elephant Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar