Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Prince & Me

The Prince & Me

15/11/2020 | Flixfilm

The Prince & Me på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Brian A. Miller
Skuespillere: Jason Patric, Bruce Willis, John Cusack
Spilletid: 93 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Kronprinsen flygter fra det royale liv og møder den smukke Paige. De forelsker sig hovedkulds, men vælger Paige prinsen på den hvide hest eller sine egne ambitioner?

The Prince & Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Prince & Me på YouTube.Se The Prince & Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Prince & Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Prince & Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Prince & Me, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Prince & Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar