Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Prince & Me

The Prince & Me

15/11/2020 | Flixfilm

Se The Prince & Me på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Brian A. Miller
Skuespillere: Jason Patric, Jessica Lowndes, Gia Mantegna, Bruce Willis
Spilletid: 93 min
Land: USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Kronprinsen flygter fra det royale liv og møder den smukke Paige. De forelsker sig hovedkulds, men vælger Paige prinsen på den hvide hest eller sine egne ambitioner?Se The Prince & Me på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Prince & Me havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Prince & Me ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Prince & Me:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Prince & Me er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Prince & Me stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar