Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Prince of Egypt

The Prince of Egypt

16/08/2019 | Flixfilm

Se The Prince of Egypt på Netflix

Indspilningsår: 1998
Genre: Animation, Adventure, Drama, Family, Fantasy, Musical
Instruktør: Brenda Chapman, Steve Hickner, Simon Wells
Skuespillere: Val Kilmer, Ralph Fiennes, Michelle Pfeiffer, Sandra Bullock
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Hop 3000 år tilbage i tiden til de 10 egyptiske plager og Det Røde Hav, der deler sig, med denne fantastiske tegnefilm.


Se The Prince of Egypt på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Prince of Egypt (Prinsen af Egypten) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Prince of Egypt (Prinsen af Egypten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Prince of Egypt:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Prince of Egypt (Prinsen af Egypten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Prince of Egypt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar