Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Prince of Egypt

The Prince of Egypt

16/08/2019 | Flixfilm

The Prince of Egypt på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Animation, Adventure, Drama
Instruktion: Brenda Chapman, Steve Hickner, Simon Wells
Skuespillere: Val Kilmer, Ralph Fiennes, Michelle Pfeiffer
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, Hebrew
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Hop 3000 år tilbage i tiden til de 10 egyptiske plager og Det Røde Hav, der deler sig, med denne fantastiske tegnefilm.

The Prince of Egypt (Prinsen af Egypten) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Prince of Egypt på YouTube.Se The Prince of Egypt på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Prince of Egypt (Prinsen af Egypten) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Prince of Egypt stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Prince of Egypt, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Prince of Egypt (Prinsen af Egypten) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar