Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~

The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~

04/12/2019 | Flixfilm

The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~ på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Et tennisvidunderbarn kæmper mod alle odds for at vinde på banen, mens han passer sin skole og inspirerer sine holdkammerater. Baseret på mangaserien af Takeshi Konomi.

The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~ (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~ på YouTube.Se The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~ på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~ (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~ (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~ er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Prince of Tennis ~ Match! Tennis Juniors ~

  1. Filuca L. H. - kl. 18:13, 12-12-2019:

    Jeg elsker serien. Så den på 2 dage, uden at sove, og med næsten ingen pauser. Har planer om at se serien igen i juleferien. Kan slet ikke beskrive hvor meget jeg elsker den serie. PLEEEAAAASSSEEEEEE sig der kommer en sæson 2!!!!!!!! pleeeeaaaassseeeeeee <3 <3 <3

Skriv kommentar