Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Princess Bride

The Princess Bride

20/03/2019 | Flixfilm

Se The Princess Bride på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Adventure, Family, Fantasy, Romance
Instruktør: Rob Reiner
Skuespillere: Cary Elwes, Mandy Patinkin, Chris Sarandon, Christopher Guest
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Prinsesse Buttercup og Westley må overvinde tårnhøje odds for at finde lykken blandt seksfingrede riddere, gnavere af en usædvanlig størrelse og meget mere.


Se The Princess Bride på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Princess Bride havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Princess Bride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Princess Bride herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Princess Bride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Princess Bride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Princess Bride

  1. Ragnhild - kl. 18:25, 22-03-2019:

    Åh jeg elsker Princess Bride. Den er så sød, sjov og lidt langt ude men på en god måde. Jeg har set den så mange gange og også købt den på dvd men man er vel lidt magelig og ser den på Netflix……

    “My name is Montoya, you killed my father, prepare to die!”

    Skriv kommentar