Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Princess Bride

The Princess Bride

20/03/2019 | Flixfilm

The Princess Bride på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Adventure, Family, Fantasy
Instruktion: Rob Reiner
Skuespillere: Cary Elwes, Mandy Patinkin, Robin Wright
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Prinsesse Buttercup og Westley må overvinde tårnhøje odds for at finde lykken blandt seksfingrede riddere, gnavere af en usædvanlig størrelse og meget mere.

The Princess Bride havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Princess Bride på YouTube.Se The Princess Bride på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Princess Bride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Princess Bride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Princess Bride, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Princess Bride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
1 kommentar til The Princess Bride

  1. Ragnhild - kl. 18:25, 22-03-2019:

    Åh jeg elsker Princess Bride. Den er så sød, sjov og lidt langt ude men på en god måde. Jeg har set den så mange gange og også købt den på dvd men man er vel lidt magelig og ser den på Netflix……

    “My name is Montoya, you killed my father, prepare to die!”

Skriv kommentar