Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Princess Switch 3: Romancing the Star

The Princess Switch 3: Romancing the Star

18/11/2021 | Flixfilm

The Princess Switch 3: Romancing the Star på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da et uvurderligt julerelikvie bliver stjålet, søger de kongelige dobbeltgængere Margaret og Stacy hjælp hos deres dristige lookalike Fiona – og hendes flotte eks.

The Princess Switch 3: Romancing the Star havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Princess Switch 3: Romancing the Star på YouTube.Se The Princess Switch 3: Romancing the Star på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Princess Switch 3: Romancing the Star ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Princess Switch 3: Romancing the Star stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Princess Switch 3: Romancing the Star, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Princess Switch 3: Romancing the Star er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar