Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Princess Switch 3: Romancing the Star

The Princess Switch 3: Romancing the Star

18/11/2021 | Flixfilm

Se The Princess Switch 3: Romancing the Star på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Mike Rohl
Skuespillere: Vanessa Hudgens, Nick Sagar, Remy Hii
Spilletid: 106 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da et uvurderligt julerelikvie bliver stjålet, søger de kongelige dobbeltgængere Margaret og Stacy hjælp hos deres dristige lookalike Fiona – og hendes flotte eks.

The Princess Switch 3: Romancing the Star havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Princess Switch 3: Romancing the Star på YouTube.Se The Princess Switch 3: Romancing the Star på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Princess Switch 3: Romancing the Star ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Princess Switch 3: Romancing the Star stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Princess Switch 3: Romancing the Star, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Princess Switch 3: Romancing the Star er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar