Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Princess Switch: Switched Again

The Princess Switch: Switched Again

19/11/2020 | Flixfilm

The Princess Switch: Switched Again på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Mike Rohl
Skuespillere: John Jack, Vanessa Hudgens, Sam Palladio
Spilletid: 96 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Margaret skal krones til jul. Det komplicerer hendes kærlighedsliv, så hendes dobbeltgænger Stacy kommer til hjælp. Men vil en tredje dobbeltgænger ødelægge planen?

The Princess Switch: Switched Again (Prinsessen og dobbeltgængeren bytter igen) havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Princess Switch: Switched Again på YouTube.Se The Princess Switch: Switched Again på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Princess Switch: Switched Again (Prinsessen og dobbeltgængeren bytter igen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Princess Switch: Switched Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Princess Switch: Switched Again, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Princess Switch: Switched Again (Prinsessen og dobbeltgængeren bytter igen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar