Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Princess Switch: Switched Again

The Princess Switch: Switched Again

19/11/2020 | Flixfilm

Se The Princess Switch: Switched Again på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Mike Rohl
Skuespillere: Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar, Suanne Braun
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Margaret skal krones til jul. Det komplicerer hendes kærlighedsliv, så hendes dobbeltgænger Stacy kommer til hjælp. Men vil en tredje dobbeltgænger ødelægge planen?Se The Princess Switch: Switched Again på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Princess Switch: Switched Again (Prinsessen og dobbeltgængeren bytter igen) havde premiere på Netflix Danmark den 19. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Princess Switch: Switched Again (Prinsessen og dobbeltgængeren bytter igen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Princess Switch: Switched Again (Prinsessen og dobbeltgængeren bytter igen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Princess Switch: Switched Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar