Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Princess Switch

The Princess Switch

16/11/2018 | Flixfilm

Se The Princess Switch på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Mike Rohl
Skuespillere: Vanessa Hudgens, Sam Palladio, Nick Sagar
Spilletid: 101 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en jordbunden bager fra Chicago og en kommende prinsesse opdager, at de ligner hinanden som to dråber vand, planlægger de at bytte plads hen over julen.

The Princess Switch (Prinsessen og dobbeltgængeren) havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Princess Switch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Princess Switch (Prinsessen og dobbeltgængeren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Princess Switch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Princess Switch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Princess Switch (Prinsessen og dobbeltgængeren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar