Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Princess Switch

The Princess Switch

16/11/2018 | Ingen kommentarer

Se The Princess Switch på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: N/A
Instruktør: Mike Rohl
Skuespillere: Alexa Adeosun, Suanne Braun, Mark Fleischmann, Adi Gheo
Spilletid: 101 min
Land: N/A
Sprog: N/A
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Da en jordbunden bager fra Chicago og en kommende prinsesse opdager, at de ligner hinanden som to dråber vand, planlægger de at bytte plads hen over julen.


Se The Princess Switch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Princess Switch (Prinsessen og dobbeltgængeren) havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Princess Switch (Prinsessen og dobbeltgængeren) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Princess Switch herunder:Fra premieredatoen (16. november, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Princess Switch (Prinsessen og dobbeltgængeren) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Princess Switch stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore