Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Principal

The Principal

01/01/2017 | Flixfilm

Se The Principal på Netflix

Indspilningsår: 1987
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Christopher Cain
Skuespillere: Jim Belushi, Louis Gossett Jr., Rae Dawn Chong, Michael Wright
Spilletid: 109 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Den nye rektor på en drengeskole, der er berygtet for vold, tager utraditionelle midler i brug, hvilket giver grobund for konflikter. Især da en af eleverne findes død.


Se The Principal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Principal havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Principal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Principal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Principal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Principal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar