Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Principles of Pleasure

The Principles of Pleasure

22/03/2022 | Flixfilm

The Principles of Pleasure på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michelle Buteau, Annie Pisapia, Supriya Ganesh
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Sex, lyst og moderne videnskab mødes i denne spændende serie, der hylder kvindekroppens komplekse univers – og afliver gamle myter.

The Principles of Pleasure (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Principles of Pleasure på YouTube.Se The Principles of Pleasure på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Principles of Pleasure (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Principles of Pleasure (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Principles of Pleasure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Principles of Pleasure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar