Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Privilege

The Privilege

09/02/2022 | Flixfilm

The Privilege på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Felix Fuchssteiner, Katharina Schöde
Skuespillere: Max Schimmelpfennig, Lea van Acken, Tijan Marei
Spilletid: 107 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En rig teenager og hans venner, der går på den samme profilerede privatskole, afslører en konspiration, da de er i færd med at undersøge en række overnaturlige hændelser.Se The Privilege på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Privilege havde premiere på Netflix Danmark den 9. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Privilege på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Privilege ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Privilege stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Privilege, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Privilege er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar