Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Producers

The Producers

16/05/2020 | Flixfilm

The Producers på Netflix

Produktionsår: 2015–
Genre: Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: En producer bliver ansat ved koreansk tv for at være tæt på sin hemmelige kærlighed og bliver en del af tv-verdenen, hvor seertal er det eneste, der tæller.

The Producers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Producers på YouTube.Se The Producers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Producers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Producers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Producers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Producers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar