Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Producers

The Producers

16/05/2020 | Flixfilm

Se The Producers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sun Ah, Tae-Hyun Cha, Kwon Choi, Iu
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En producer bliver ansat ved koreansk tv for at være tæt på sin hemmelige kærlighed og bliver en del af tv-verdenen, hvor seertal er det eneste, der tæller.


Se The Producers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Producers (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Producers (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Producers:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Producers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Producers (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar