Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Professionals

The Professionals

01/05/2021 | Flixfilm

Se The Professionals på Netflix

Indspilningsår: 1966
Genre: Action, Adventure, Western
Instruktør: Richard Brooks
Skuespillere: Burt Lancaster, Lee Marvin, Robert Ryan, Woody Strode
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En texansk millionær hyrer fire barske eventyrere til at redde sin kone, der er blevet kidnappet af en berygtet mexicansk bandit – eller sådan ser det ud.

The Professionals havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Professionals på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Professionals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Professionals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Professionals, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Professionals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar