Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Professionals

The Professionals

01/05/2018 | Flixfilm

Se The Professionals på Netflix

Indspilningsår: 1966
Genre: Action, Adventure, Western
Instruktør: Richard Brooks
Skuespillere: Burt Lancaster, Lee Marvin, Robert Ryan, Woody Strode
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En texansk millionær hyrer fire barske eventyrere til at redde sin kone, der er blevet kidnappet af en berygtet mexicansk bandit – eller sådan ser det ud.


Se The Professionals på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Professionals havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Professionals ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Professionals herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Professionals er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Professionals stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar