Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Prom

11/12/2020 | Flixfilm

Se The Prom på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy, Drama, Musical
Instruktør: Ryan Murphy
Skuespillere: Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Kerry Washington
Spilletid: 130 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En gruppe arbejdsløse Broadway-stjerner sætter liv i kludene i en lille by i Indiana, da de hjælper en teenagepige, som bare gerne vil til skolebal med sin pigekæreste.

The Prom havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.



Se The Prom på Netflix




Anmeldelse: The Prom

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Prom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Prom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Prom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Prom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



    Skriv kommentar