Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Promotion

The Promotion

20/12/2013 | Flixfilm

Se The Promotion på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: Steve Conrad
Skuespillere: Seann William Scott, Chris Conrad, Rick Gonzalez, Adrian Martinez
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: I håb om at blive forfremmet til manager, går to supermarkedsmedarbejdere i hård kamp mod hinanden om den eftertragte forfremmelse.


Se The Promotion på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Promotion havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Promotion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Promotion herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Promotion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Promotion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar