Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Propaganda Game

The Propaganda Game

15/12/2015 | Flixfilm

Se The Propaganda Game på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktør: Álvaro Longoria
Skuespillere: Álvaro Longoria, Simon Cockerell, Kang Hyoin Gyu, Barbara Demick
Spilletid: 98 min
Land: Spain, France
Sprog: Spanish, Korean, English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Denne dokumentar/videodagbog følger filmskaberen Álvaro Longoria under hans besøg i Nordkorea, hvor han undersøger landets propagandamaskine.


Se The Propaganda Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Propaganda Game havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Propaganda Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Propaganda Game herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Propaganda Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Propaganda Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar