Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Propaganda Game

The Propaganda Game

15/12/2015 | Flixfilm

The Propaganda Game på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary
Instruktion: Álvaro Longoria
Skuespillere: Álvaro Longoria, Simon Cockerell, Kang Hyoin Gyu
Spilletid: 98 min
Land: Spain, France
Sprog: Spanish, Korean, English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Denne dokumentar/videodagbog følger filmskaberen Álvaro Longoria under hans besøg i Nordkorea, hvor han undersøger landets propagandamaskine.

The Propaganda Game havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Propaganda Game på YouTube.Se The Propaganda Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Propaganda Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Propaganda Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Propaganda Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Propaganda Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar