Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Proposal

The Proposal

01/05/2014 | Flixfilm

Se The Proposal på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Anne Fletcher
Skuespillere: Sandra Bullock, Ryan Reynolds, Mary Steenburgen, Craig T. Nelson
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den ambitiøse forlagsredaktør Margaret står over for at blive udvist af USA. Gode råd er dyre, så hun siger, at hun er forlovet med sin intetanende assistent Andrew.


Se The Proposal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Proposal havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Proposal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Proposal herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Proposal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Proposal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar