Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Protector

The Protector

09/07/2020 | Flixfilm

The Protector på Netflix

Produktionsår: 2018–2020
Genre: Action, Fantasy, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Çagatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabik
Spilletid: 40 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En ung mand i nutidens Istanbul opdager sin forbindelse til en gammel orden og begiver sig ud på en mission for at redde byen fra en udødelig fjende.

The Protector (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Protector på YouTube.Se The Protector på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Protector (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Protector (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Protector, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Protector er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar