Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Protector

The Protector

26/04/2019 | Ingen kommentarer

Se The Protector på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Action, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Çagatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabik, Ayça Aysin Turan
Spilletid: 40 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: En ung mand i nutidens Istanbul opdager sin forbindelse til en gammel orden og begiver sig ud på en mission for at redde byen fra en udødelig fjende.


Se The Protector på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Protector (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Protector (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Protector herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Protector er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Protector (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar