Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Protector

The Protector

09/07/2020 | Flixfilm

Se The Protector på Netflix

Indspilningsår: 2018–2020
Genre: Action, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Çagatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabik, Burçin Terzioglu
Spilletid: 40 min
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En ung mand i nutidens Istanbul opdager sin forbindelse til en gammel orden og begiver sig ud på en mission for at redde byen fra en udødelig fjende.


Se The Protector på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Protector (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 9. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Protector (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Protector:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Protector er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Protector (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar