Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Punisher

The Punisher

18/01/2019 | Flixfilm

Se The Punisher på Netflix

Produktionsår: 2017–2019
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Jon Bernthal, Amber Rose Revah, Ben Barnes
Spilletid: 53 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Handling: En tidligere marinesoldat, som vil straffe de forbrydere, der står bag mordet på hans familie, bliver fanget i en militær sammensværgelse.

The Punisher (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Punisher på Netflix
Anmeldelse: Marvel's The Punisher - sæson 1

Anmeldelse: Marvel's The Punisher - sæson 2

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Punisher (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Punisher (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Punisher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Punisher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Punisher

  1. Jess skinderholm - kl. 10:21, 20-11-2017:

    Kan ikke gå hurtig nok til sæson 2 , det er en kanon serie der har det hele .

  2. Jeanne - kl. 10:16, 21-11-2017:

    Super fed serie, så den på 2 dage så god er den 👌🏻Glæder mig til sæson 2 udkommer

    Skriv kommentar