Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » The Punisher får egen Netflix-serie

The Punisher får egen Netflix-serie

29/04/2016 | Flixfilm

the punisher netflix serieThe Punisher, som var skurken i den seneste sæson af superhelte-serien Daredevil, får sin helt egen Netflix-serie. Det oplyser Netflix og Marvel i en fælles pressemeddelelse.

Det har længe været rygtet, at The Punisher ville få sin helt egen serie på streamingtjenesten Netflix – på lige fod med Daredevil, Jessica Jones og snart Luke Cage og Iron Fists – men det er først nu at Netflix endelig kan mane rygterne til jorden og afsløre planerne om den nye serie.

Det er ligeledes Jon Bernthal, der spillede The Punisher i Dardevil sæson 2, som får hovedrollen i den nye serie. Netflix og Marvel var øjensynligt så tilfredse med Jon Bernthals portræt af The Punisher, at de ikke kunne undlade ham at få sin egen serie.

Der var ellers kun planer om at lave serier med Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage i aftalen mellem Netflix og Marvel, men nu er de altså blevet enige om at lave endnu en superhelte-serie. Foruden de fire (nu fem) enkeltstående superhelte-serier, så kulminerer det hele senere i en The Defenders-miniserie hvor et dreamteam af superheltene går sammen om at klare de onde kræfter. Her er det meningen at både Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist vil medvirke i samme serie. Serien om The Defenders bliver dog først en realitet når de øvrige serier har haft premiere. Hvorvidt The Punisher kommer til at spille en rolle i The Defenders vides endnu ikke.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Sweet Tooth' - sæson 1

Artiklen fortsætter under annoncen

The Punisher forventes at få premiere på Netflix Danmark i 2017.    Skriv kommentar