Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Punisher’ får lov til at uddele flere øretæver

‘The Punisher’ får lov til at uddele flere øretæver

13/12/2017 | Flixfilm

Anti-helten ‘The Punisher’ vender tilbage i en sæson 2. Det har streamingtjenesten Netflix netop offentliggjort på diverse sociale medier.

Det er mindre end en måned efter premiere på Netflix den 13. november, at Netflix således kan annoncere at nye episoder er på vej af ‘The Punisher’, hvilket antageligvis må betyde, at serien har haft et stort publikum de få uger den har været tilgængelig på streamingtjenesten.

Fans af Frank Castle aka ‘The Punisher’ må dog være mere end tilfredse eftersom det slet ikke var meningen at ‘The Punisher’ skulle have sin egen serie på Netflix.

Da Netflix og Marvel i sin tid indgik et samarbejde om at filmatisere flere superhelte var det umiddelbart kun ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’, ‘Iron Fist’ og ‘Luke Cage’, samt ‘The Defenders’, der var omfattet af aftalen, men efter introduktionen af ‘The Punisher’ i anden sæson af ‘Daredevil’ besluttede de to mastodonter at give ham chancen for at stå på egne ben.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Serien, der er meget voldelig, imponerede flere anmeldere, hvor anmelder Søren Meinertz fra Flixfilm gav serien 5 stjerner og blandt andet skrev; “… Stadig vil jeg dog ikke tøve med at sige at ‘The Punisher’ har potentiale til at blive Marvels bedste TV-outing siden ‘Daredevil’s første sæson. Actionscenerne er hamrende brutale, historien om Castles fortid og hvordan den påvirker ham nu er følelsesmæssigt engagerende og Jon Bernthal spiller fantastisk.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også: Anmeldelse af ‘The Punisher’ sæson 1.

Premieredatoen på sæson 2 er på nuværende tidspunkt ikke blevet oplyst.

Se ‘The Punisher‘ på Netflix Danmark.

Time to reload. #ThePunisher Season 2 is coming. pic.twitter.com/J76ksLfDqx

— The Punisher (@ThePunisher) December 12, 2017
Skriv kommentar