Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Punisher’ premieredato afsløret

‘The Punisher’ premieredato afsløret

20/10/2017 | Flixfilm

Forleden kunne streamingtjenesten Netflix endelig afsløre premieredatoen for serien ‘The Punisher’, som ellers her været et stort hemmelighedsfyldt mysterium de seneste par måneden.

Alle 13 afsnit af ‘The Punisher’ kommer på Netflix Danmark den 17. november, og foruden premieredatoen har streamingtjenesten også offentliggjort en ny trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Netlix har de seneste par måneder udsendt teasers og trailers til ‘The Punisher’, men uden at afsløre den endelige premieredato. Den specifikke dato har altid været sløret i reklamematerialet, mens det kun har været kendt at den ville komme i 2017.

I traileren ses det, at The Punishers betyngede historie i militæret og oprindelse bliver behandlet inden han begynder at give den fuld smadder og kuglerne begynder at flyve omkring ørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien ‘The Punisher’ er en såkaldt spin-off på ‘Daredevil’ sæson 2 hvor karakteren The Punisher første gang blev præsenteret. Jon Bernthals fremstilling af Frank Castle / The Punisher blev så vel modtaget, at fans og kritikere efterspurgte at anti-helten fik sin egen Netflix-serie i stedet for blot at medvirke som birolle i ‘Daredevil’. Netflix hørte bønnerne, og kunne sidste år afsløre at produktionen af ‘The Punisher’ var ivæærksat.

LÆS OGSÅ   'Lupin' vender tilbage

Foruden Jon Bernthal medvirker også Ebon Moss-Bachrach, Deborah Ann Woll, Ben Barnes, Amber Rose Revah, Michael Nathanson i ‘The Punisher’-serien.

Se ‘The Punisher’ på Netflix fra den 17. november.    Skriv kommentar