Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Punisher

The Punisher

05/05/2021 | Flixfilm

The Punisher på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Jonathan Hensleigh
Skuespillere: Thomas Jane, John Travolta, Samantha Mathis
Spilletid: 124 min
Land: United States, Germany
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en FBI-agents kone og børn slås ihjel, bliver han til "the Punisher" – dommer, jury og afstraffer i én og samme person.

The Punisher havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Punisher på YouTube.Se The Punisher på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Punisher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Punisher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Punisher, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Punisher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar