Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Punisher

The Punisher

18/03/2015 | Flixfilm

Se The Punisher på Netflix

Indspilningsår: 2017–2019
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jon Bernthal, Amber Rose Revah, Ben Barnes, Jason R. Moore
Spilletid: 53 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: Da en FBI-agents kone og børn slås ihjel, bliver han til "the Punisher" – dommer, jury og afstraffer i én og samme person.


Se The Punisher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Punisher havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Punisher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Punisher herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Punisher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Punisher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar