Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman

18/01/2022 | Flixfilm

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Stephen Corrall, Charlie Ives, Sophie Clifton
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: I denne uhyggelige dokumentarserie manipulerer en hensynsløs svindler sine ofre ved at foregive at være en britisk spion og efterlader ruinerede familier i sit kølvand.

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman på YouTube.Se The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar