Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Purge: Anarchy

The Purge: Anarchy

23/10/2020 | Flixfilm

Se The Purge: Anarchy på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: James DeMonaco
Skuespillere: Frank Grillo, Carmen Ejogo, Zach Gilford, Kiele Sanchez
Spilletid: 103 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne dystre efterfølger gør almindelige borgere deres bedste for at overleve de årlige 12 timers frit lejde, hvor alle kriminelle handlinger må udføres.

The Purge: Anarchy havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Purge: Anarchy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Purge: Anarchy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Purge: Anarchy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Purge: Anarchy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Purge: Anarchy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar