Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Purge: Anarchy

The Purge: Anarchy

23/10/2020 | Flixfilm

The Purge: Anarchy på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktion: James DeMonaco
Skuespillere: Frank Grillo, Carmen Ejogo, Zach Gilford
Spilletid: 103 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne dystre efterfølger gør almindelige borgere deres bedste for at overleve de årlige 12 timers frit lejde, hvor alle kriminelle handlinger må udføres.

The Purge: Anarchy havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Purge: Anarchy på YouTube.Se The Purge: Anarchy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Purge: Anarchy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Purge: Anarchy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Purge: Anarchy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Purge: Anarchy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar