Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Purge: Election Year

The Purge: Election Year

16/11/2021 | Flixfilm

Se The Purge: Election Year på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Horror, Sci-Fi
Instruktion: James DeMonaco
Skuespillere: Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson
Spilletid: 108 min
Land: United States, France
Sprog: English, Russian, Afrikaans
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en præsidentkandidat vil sætte en stopper for skikken med at tillade en enkelt voldelig nat hvert år, bliver hun gjort til skydeskive og må kæmpe for sit liv.

The Purge: Election Year havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Purge: Election Year på YouTube.Se The Purge: Election Year på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Purge: Election Year ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Purge: Election Year stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Purge: Election Year, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Purge: Election Year er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar