Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Purge

The Purge

01/03/2019 | Flixfilm

Se The Purge på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: James DeMonaco
Skuespillere: Ethan Hawke, Lena Headey, Max Burkholder, Adelaide Kane
Spilletid: 85 min
Land: USA, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Vi er i en fremtid fyldt med kriminalitet, hvor overbebyrdede betjente én aften om året lukker øjnene for mord og kriminalitet. Pludselig banker det på James Sandins dør.


Se The Purge på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Purge havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Purge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Purge herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Purge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Purge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar