Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Purge

The Purge

01/03/2019 | Flixfilm

The Purge på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: James DeMonaco
Skuespillere: Ethan Hawke, Lena Headey, Max Burkholder
Spilletid: 85 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Vi er i en fremtid fyldt med kriminalitet, hvor overbebyrdede betjente én aften om året lukker øjnene for mord og kriminalitet. Pludselig banker det på James Sandins dør.

The Purge havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Purge på YouTube.Se The Purge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Purge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Purge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Purge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Purge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar