Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pursuit of Happyness

The Pursuit of Happyness

01/11/2017 | Flixfilm

Se The Pursuit of Happyness på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Gabriele Muccino
Skuespillere: Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton, Brian Howe
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Chris og hans søn går hårde tider i møde, da de bliver sat på gaden, og Chris takker ja til en ulønnet praktikplads i et mæglerfirma.


Se The Pursuit of Happyness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Pursuit of Happyness (Jagten på lykke) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Pursuit of Happyness (Jagten på lykke) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Pursuit of Happyness herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Pursuit of Happyness (Jagten på lykke) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pursuit of Happyness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar