Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pursuit of Happyness

The Pursuit of Happyness

01/11/2017 | Ingen kommentarer

Se The Pursuit of Happyness på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Gabriele Muccino
Skuespillere: Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton, Brian Howe
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese
IMDB-bedømmelse: 8.0

Resumé: Chris og hans søn går hårde tider i møde, da de bliver sat på gaden, og Chris takker ja til en ulønnet praktikplads i et mæglerfirma.


Se The Pursuit of Happyness på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Pursuit of Happyness (Jagten på lykke) havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Pursuit of Happyness (Jagten på lykke) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Pursuit of Happyness herunder:Fra premieredatoen (1. november, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Pursuit of Happyness (Jagten på lykke) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Pursuit of Happyness stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore