Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Pursuit of Happyness

The Pursuit of Happyness

02/10/2022 | Flixfilm

The Pursuit of Happyness på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Gabriele Muccino
Skuespillere: Will Smith, Thandiwe Newton, Jaden Smith
Spilletid: 117 min
Land: United States
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Chris og hans søn går hårde tider i møde, da de bliver sat på gaden, og Chris takker ja til en ulønnet praktikplads i et mæglerfirma.Se The Pursuit of Happyness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Pursuit of Happyness (Jagten på lykke) havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Pursuit of Happyness på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Pursuit of Happyness (Jagten på lykke) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Pursuit of Happyness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Pursuit of Happyness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Pursuit of Happyness (Jagten på lykke) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar