Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Queen and the Conqueror

The Queen and the Conqueror

20/05/2020 | Flixfilm

The Queen and the Conqueror på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Emmanuel Esparza, Essined Aponte, Manuel Navarro
Spilletid: 50 min
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Flere år efter at den spanske erobrer Pedro de Heredia forrådte hendes folk og knuste hendes hjerte, vender den indfødte kvinde Catalina tilbage for at få hævn.Se The Queen and the Conqueror på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Queen and the Conqueror (Dronningen og conquistadoren) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Queen and the Conqueror på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Queen and the Conqueror (Dronningen og conquistadoren) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Queen and the Conqueror (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Queen and the Conqueror, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Queen and the Conqueror (Dronningen og conquistadoren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar