Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Queen and the Conqueror

The Queen and the Conqueror

20/05/2020 | Flixfilm

Se The Queen and the Conqueror på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, History
Instruktør: N/A
Skuespillere: Emmanuel Esparza, Essined Aponte, Manuel Navarro, Álvaro Benet
Spilletid: 50 min
Land: Colombia
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Flere år efter at den spanske erobrer Pedro de Heredia forrådte hendes folk og knuste hendes hjerte, vender den indfødte kvinde Catalina tilbage for at få hævn.


Se The Queen and the Conqueror på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Queen and the Conqueror (Dronningen og conquistadoren) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Queen and the Conqueror (Dronningen og conquistadoren) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Queen and the Conqueror:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Queen and the Conqueror (Dronningen og conquistadoren) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Queen and the Conqueror (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar